Saturday, April 7, 2012

.:: BBQ BIRTHDAY ABIE WITH BENTONG ALL-STAR ::.

Birthday abie tahun ni kita celebrate dgn geng2 bentong abie kat janda baik...bbq..menu utama adalah nasik arab yang abie masak sendiri....kambing dan ayam bbq pon abie sediakan....plus kebab yang abie buat pn menjadi rebutan...Ditambar dengan barbican malt drink yang disponsor oleh uncle sepol....


untitled_120407_040
Rumaysa amik port baring dulu sementara tunggu semua disediakan


untitled_120407_049
Belum masak lagi...


untitled_120407_050
Para ibu mencucuk kebab


untitled_120407_069
Otak2 disponsor oleh uncle idzwan....sedapnya kambing dan ayam bbq


untitled_120407_072
Ummi suap anak2 makan nasik kosong jer dulu buat alas perut....uwais makan bertambah2


untitled_120407_091
Nak bakar udang pulak


untitled_120407_098
Ini la nasik arab dan kambing yang dimasak oleh abie....semua suka sbb sedap mcm saba....tak percaya ke...cuba dulu laaa...hihihi


untitled_120407_101
Mandi time


untitled_120407_102
Abie dan anak2 jer la mandi...ummi takdenya..nak jaga rumaysa lagi...


untitled_120407_104
Kawan2 lain dtg join pulak


untitled_120407_105
Cantik janda baik nih...ummi suka...kalau dpt buat rumah kat sini nyamannya


untitled_120407_112
time ummi lak nk makan...rumaysa makan sosej bbq


untitled_120407_114
ngeeee...budak ni skrg dh setahun 4 bulan....


untitled_120407_118
ms ni bad mood skit sbnrnya...rupa2nya nak demam


untitled_120407_130
Birthday kek abie yg di bawak oleh uncle idzwan


untitled_120407_133
group photo pertama sbb uncle sepol dh nk balik


untitled_120407_139
acara potong kek utk abie


untitled_120407_141
Uwais muka tak puas ati tak dapat pegang pisau


untitled_120407_146
weihhhh ni bday sapa nih.....


untitled_120407_147
haaaa baru la betul...besday boy nak potong kek


untitled_120407_150
aqil tak sabar dh


untitled_120407_152
acik sue tukang bahagi2kan...ummi mendukung rumaysa jer masa nih


untitled_120407_156
Meh makan kek la rumaysa...makan jari jer xbest


untitled_120407_163
seronok la dpt makan kek dgn kebebasan...


untitled_120407_166
hahaha uwais pucat kesejukan


untitled_120407_178
ok...last group photo...sbb uncle azrin br smp


0 comments:

Grab this Widget ~ Blogger Accessories

Labels

Followers